Unikum

Nyhetsbrev Uke 20

Endelig åpnes det for mer arbeidsrettet aktivitet!

Denne uken har vi fått gode nyheter og oppdateringer fra Arbeidsdirektoratet om aktivitet som våre arbeidssøkere og tiltaksansatte igjen kan delta i.

Vi kan blant annet, og så langt smitteverntiltak overholdes, sette i gang arbeidstrening og jobbsmak hos våre eksterne samarbeidspartnere i næringslivet – noe både vi, jobbsøkere og arbeidsgivere er veldig glade for.

Denne uken kom BY-magasinet som vår eminente nettbutikk-veteran, Rune, er blitt intervjuet til. Over en dobbeltside kan du lese om at det er travle tider i nettbutikken til Kirkens Bymisjon, og særlig nå når mange er hjemme handles det mye på nett. Rune forteller til magasinet at det han trives best med i jobben er at det er mange utfordringer, og noe nytt hver dag. Også Jobbfrukt og det vi gjør for å hindre matsvinn nevnes i artikkelen. Takk til BY for finfin sak, og til Rune for å stille opp som Unikums ansikt utad.