Unikum

Nyhetsbrev Uke 21

Mer aktivitet i gangene, varmere vær og oppdateringer på nettsiden

Nå som storsamfunnet sakte men sikkert åpnes mer opp, økes også aktiviteten hos Unikum – selvsagt i et trygt tempo, og med smittevern i høysetet. Vi er nok mange som gleder oss til en mer “normal” arbeidshverdag, og til å igjen kunne treffe alle arbeidssøkere og tiltaksansatte som er tilknyttet bedriften. Noe som er veldig positivt med endringene som skjer nå er at værmeldingene ser strålende ut, og hva passer vel bedre enn Walk the talk-oppfølging?

Vi ser også at flere av våre samarbeidspartnere på arbeidsgiver-siden har behov for økt bemanning, og står selvsagt klare til å bistå. Vi vet nemlig at en rekrutterings-prosess kan være både tidkrevende og dyr. Bruker du Unikum som rekrutterings-partner trenger du ikke tenke på annonsering, søknadsbunker og mange intervjuer.

Vi er også i prosess med å oppdatere nettsidene våre. Først ut var Om oss-siden, og vi håper du vil ta en titt. I Unikum har vi som mål at vi skal skape trygge rammer for vekst og utvikling hos menneskene både i og utenfor organisasjonen. Vi skal møte hver og en med respekt og verdighet. Vi har troen på at alle har sitt mulighetsrom, og at vi alle har styrker og evner som kan komme en arbeidsgiver til gode. Sjekk ut linken nedenfor, og les mer om hvem vi i Unikum er og hva vi står for.

Har du spørsmål vedrørende rekruttering og samarbeid?

Send en epost til resepsjon@unikum.no og vi setter deg i kontakt med rette ansvarlig hos oss.