Unikum

Nyhetsbrev Uke 22

Besøk på Matsentralen, barnetøy i butikken, eplemost på kjøler'n og fin tur langs Akerselva

Denne uken har daglig leder Kitty, og sosiale medier-ansvarlig Linn vært på spennende besøk hos Matsentralen Oslo. Vi skulle hatt muligheten til å servere og vise frem noen av rettene våre til landbruks- og matminister Olaug Bollestad, som dessverre ble forhindret fra å møte. Vi hadde allikevel en hyggelig morgen på Matsentralen, og gleder oss til å invitere ministeren til oss på Unikum ved en senere anledning. På plass var derimot andre representanter fra landbruks- og matdepartementet – og det ble produsert en finfin video om samarbeidet. Se lenke nederst i innlegget.

I butikken vår, Håndlag, er det fullt opp med vår- og sommer-varer. Et nytt merke som er kommet denne uken er Krabbe. Barneklær tilgjengelig fra Krabbe er nydelige bomullstights, strømpebukser og sokker med og uten antiskli. Merket er av norsk design, og legger vekt på miljøvennlig og bærekraftige materialer og produkter.

Produksjonen av eplemost i full gang. Mosten produseres av epler som er skadet og/eller ikke pene nok til å bli med i Jobbfrukt-kurvene, men som allikevel er fullt spiselige (eller drikkelige i denne sammenhengen). Produksjonen hindrer ikke bare matsvinn, den sikrer også at alle kan få nyte den beste eplemosten som er å få tak i. Eplemosten er klar for salg, og kan kjøpes i vår resepsjon, hos Håndlag eller på bestilling. Send en e-post til resepsjon@unikum.no for bestilling.

Mange av våre jobbkonsulenter har denne uken deltatt på kurs i SIA-verktøy. Dette er en nyttig kartleggingverktøy som vi gleder oss til å ta i bruk. Også våre tiltaksansatte har vært aktive denne uken, og har gått en fantastisk fin tur langs Akerselven. Slike avbrekk i arbeidsdagen nyter vi alle godt av!

Det deles mye spennende på våre sosiale medier for tiden – og det er stor stas å se at følgere liker aktiviteten. Over 800 personer følger nå Facebook-siden vår. Takk! Husk at du også finner oss på Instagram (se lenke endenfor). På bildet ser du daglig leder fortelle om alt det spennende vi driver med i Unikum.

Vi ønsker alle våre følgere en god pinse, og ser frem til en ny og produktiv uke.