Unikum

Nyhetsbrev Uke 23

Flere på plass for å pakke og sende ut fruktkurver, nye produkter i butikken og all time high-rekord for jobbkonsulentene

Denne uken har vi fått inn nye, fine produkter til Håndlag. Produktene er fra Nordpolen Industrier AS og hyllene våre inneholder nå blant annet kjeks, knekkebrød og granola som er laget på kornrester fra ølbryggingen på Sagene bryggeri. Produktene er dermes kortreist, bærekraftig og håndlaget – for ikke å snakke om skikkelig gode! Vi anbefaler alle å ta en tur innom for en hyggelig handel.Visste du forresten at våre Unikum-produkter i ull, glass og søm er produsert av våre tiltaksansatte – som oftest helt fra starten og til et ferdig produkt er tilgjengelig i butikken. Det gir deg som kunde produkter med sjel, og våre tiltaksansatte spennende arbeidsoppgaver og en variert arbeidsdag.


I Jobbfrukt-avdelingen er mange av våre arbeidssøkere og tiltaksansatte tilbake på jobb – men de ønsker seg mer å gjøre! Hva er vel bedre enn 5 om dagen – rett på jobb! Vil du og din bedrift ha levert fersk frukt rett på kontoret, og samtidig bidra til å skape trygge arbeidsplasser? Vi følger selvsagt alle retningslinjer mht. smittevern benytter blant annet uniformer og hansker i pakkingen. Ta kontakt på jobbfrukt@unikum.no for spørsmål og bestilling.

Ta kontakt på jobbfrukt@unikum.no for å sikre deg og dine ansatte fem om dagen.

I mai hadde avdelingen som jobber med AFT-tiltaket (arbeidsforberedende trening – se link nederst i innlegget for informasjon om tiltaket) den høyeste formidlingen i Unikums historie. Med formidling mener vi at våre arbeidssøkere er kommet ut i enten ordinært arbeid eller utdanning. I mai ble hele 78 % av arbeidssøkerne avsluttet for å begynne i arbeid og/eller i utdanning. Vi gratulerer, og gleder oss til å fortelle flere konkrete solskinnshistorier i tiden som kommer.

God helg til alle våre følgere – ta vare på hverandre.