Unikum

Nyhetsbrev Uke 25

Sommerfest, gjesteblogging, ledig stilling og give away i butikken. Det er sommerstemning og god driv i Unikum for tiden!

Denne uken har det vært en mengde med aktivitet på Unikum, noe vi stortrives med!

I butikken vår kan du nå vinne en superfin give away, med både håndlagde varer fra vårt produksjonsverksted samt varer fra våre eksterne samarbeidspartnere. Vi lover både noe godt å drikke, litt snacks, sitteunderlag, bærenett og masse mer! Sjekk ut Håndlag på Facebook og Instagram for å delta.

Våre tiltaksansatte har denne uken hatt sommerfest, til jubel og glede. Vi ønsker alle god ferie når den tid kommer.

Roseslottet er endelig offisielt åpnet, og vår markedssjef var selvsagt tilstede på åpningen. Vi anbefaler alle å sjekke ut Roseslottets nettsider for informasjon om åpningstider med mer.

Denne uken har piloten som Unikum har sammen Matsentralen gått fra å være pilot til prosjekt i drift. I den anledning har vår sosiale medier-ansvarlig, Linn, skrevet et gjesteinnlegg på bloggen til Matsentralen Norge. I innlegget knyttes arbeidsinkludering, utenforskap, fattigdom og matsvinn sammen til det fantastiske prosjektet som dette samarbeidet er. Innlegget finner du på vår Facebook-side.

Vi har også utlyst en stilling denne uken, da vår eminente økonomisjef går av med pensjon til høsten. Det skal bli rart å ikke ha Bjørn i gangene, men vi stoler på at det finnes en god erstatter der ute. Har du en særlig interesse for regnskap, økonomi og arbeidsinkludering vil vi gjerne høre fra deg. Vi oppfordrer personer med flerkulturell bakgrunn til å søke.

Våre jobbsøkere forteller også om et spennende og yrende arbeidsmarked, der det er endel muligheter – samtidig som at det nå er mange som kjemper om de samme jobbene. Da er det flott at vi har så dyktige jobbkonsulenter, som gjør det de kan for å sørge for de beste matchene mellom arbeidsgiver og -søker som overhodet mulig.

Utover dette så er vi i sommer-modus, og daglig leder Kitty dukker titt og ofte inn på kontorene med en is til alle som er på plass. Sommerfest for ansatte er utsatt til høsten, men vi vet at de fleste tar en liten samling i teamene sine.

Vi ønsker alle en strålenge helg – ta vare!