Unikum

Nyhetsbrev uke 41

Endelig er den nye nettsiden vår på plass!

Som mange allerede har fått med seg har vi den siste tiden jobben for å få på plass den nye nettsiden vår. Den er endelig lansert, og er stappa full av god informasjon om hva vi i Unikum driver med. Her kan du lese mer om de ulike arbeidsarenaene våre, tjenester vi tilbyr, om tiltakene vi jobber med, våre verdier og ikke minst tips til deg som er jobbsøker. I tillegg har vi opprettet en blogg der vi fremover vil fortsette å dele nyhetsbrev, men også ha annet innhold om arbeidsmarked, jobbsøkerprosessen, solskinnshistorier med mer. En annen morsom ting med ny side er at vi kan gå i gang med nyhetsbrev igjen! Akkurat denne uken kommer nyhetsbrevet på torsdagen, da fredagen er satt av til Verdensdagen for psykisk helse. Vi anbefaler alle å følge med i våre kanaler på sosiale medier for markering av denne viktige dagen.

I Unikum holder vi driften godt i gang. Vi jobber aktivt med ivaretakelse av smitteverntiltak, og all aktivitet er i tråd med gjeldende anbefalinger. 

Vi har god aktivitet på de teamene som jobber med arbeidssøkere som ønsker seg ut i ordinær jobb. I enkelte bransjer er det tøffere som følge av korona-pandemien, men vi ser også at situasjon øker behovet for arbeidskraft på flere felt og områder. Flere av våre arbeidssøkere har den siste perioden fått den viktige arbeidskontrakten, startet i utdanning eller kommet i gang med relevant arbeidstrening. 

På vår produksjonsavdeling, UniFab, er det storproduksjon av varer til nettbutikken, Håndlag med flere. I tillegg pakkes det førstehjelpssaker for Norsk Folkehjelp, og ikke minst garn for Kirkens Bymisjon. 

Transport-avdelingen holder koken, og kjører nå for både Chillout Travel Store, Matsentralen, Kirkens Bymisjon og TøyenCola. På Bygdø Kongsgård har teamet vært fullt opptatt med innhøstning, og vi anbefaler alle å ta turen innom for en koselig tur i området. UniMat er også smått om senn igang med produksjon i nye kjøkken-lokaler. 

Utover dette takker vi for alle gode tilbakemeldinger på den nye nettsiden, og gleder oss til å dele enda mer arbeidsretta innhold med dere fremover. 

Ta vare!