Unikum

Nyhetsbrev uke 43

Gjennomgang av EQUASS, julegavepakking og høststemning i butikken - alt i tillegg til økt aktivitet på sosiale medier og på arbeidsgiver-siden.

Denne uken har det vært mye aktivitet på huset, da vi har hatt besøk av ekstern revisor fra Equass tirsdag og onsdag. Revisor gikk gjennom dokumenter, resultater og rutinebeskrivelser med mer. I tillegg hadde han samtaler med ansatte, tjenestemottakere, samarbeidspartnere, NAV, styret og ledelsen i Unikum.

I sin oppsummering onsdag ga revisor uttrykk for at Unikum holder en kvalitet som tilsier at vi innfrir kravet for godkjenning gjennom Equass, samt at vi har en klar forbedring fra forrige gjennomgang med påfølgende godkjenning i 2017. Full rapport med forbedringsområder vil vi få tilsendt fra Brüssel i løpet av noen uker. Vi gleder oss! Tusen takk til alle som stilte opp i løpet av de dagene revisor var her, og til alle som bidrar til en kultur av kvalitet og samarbeid i hverdagen!

Butikken vår, Håndlag, bugner nå av deilige høstnyheter. Sitteunderlag i ull, te og kaffe, tur-kopper, notatbøker med høstmotiv, stearin- og kubbelys er noen av varene du kan ta med deg hjem etter et besøk hos oss. Ikke glem at vi også produserer og selger munnbind. Disse er sydd i dobbelt stoff, kan vaskes på 60 grader og brukes igjen og igjen. Munnbindene er å få i tre ulike størrelser og kommer i mange mønstre og freshe farger. 

På UniFab produseres og pakkes det fortsatt julegaver for NorgesGruppen – som transporten står klare til å frakte ut til den heldige mottaker. Også i nettbutikken til Oliviers og Co er det god kok, og pakkeavdelingen har mange fine arbeidsoppgaver. Det betyr ikke at vi ikke har tid og kapasitet til å ta på oss flere oppdrag. Har du og din bedrift behov for bistand trenger du ikke lete lenger – Unikum er på pletten raskere enn du rekker å si “lager og logistikk”. 

Hos UniFab er det denne uken arrangert tegne- og male-workshop. Der er nå finfin kunst i produksjon, og resultatet håper vi blir utstilt på veggen i resepsjonen og kantina før jul.

Som mange kanskje har fått med seg, har vi startet en ny liten spalte-sak på Facebook. Den har vi valgt å kalle #utijobb, og er en måte for oss å komme i kontakt med nye arbeidsgivere. Vi ser at sosiale medier er en viktig kanal for oss, og det syns vi er skikkelig gøy! De siste ukene har vi i tillegg til dette blitt mer aktive på LinkedIn. Sjekk oss gjerne ut der også, vi setter stor pris på nye følgere – og på å stadig bli mer digitale og syndlige i sosiale medier.  

Neste uke skal flere av våre tiltaksdeltakere og jobbsøkere på besøk til Roseslottet og vi får politikerbesøk. Følg med, da vel? 

Ta vare! 

Hilsen alle oss i Unikum.