Unikum

Nyhetsbrev uke 45

Et varmere samfunn, forberedelser til julebutikk og godkjent lærebedrift!

Denne uken markerer Kirkens Bymisjon Årets varmeste dag – der de velkjente oransje skjerfene vanligvis henges opp rundt omkring i byen. På grunn av pandemien må dette løses litt annerledes i år, og de som trenger skjerf, lue eller votter kan blant annet hente disse i butikken vår. I tillegg har flere av våre ansatte gått rundt og delt ut  direkte til de som trenger litt ekstra varme.

Vil du bidra? Stikk innom Håndlag da vel!

Når vi først snakker om Håndlag kan vi friste med at vi er i full gang med å forberede til åpning av julebutikk. Følg med på Instagram for mer om dette. 

Godkjent lærebedrift – hurra! 

Vi har hatt besøk av Else Breines fra Fagopplæringskontoret i UDE, som hadde gleden av å formidle at Unikum nå er godkjent lærebedrift i salgsfaget! De kommende ukene har vi flere møter med Utdanningsetaten ang. både gartnernæring, anleggsgartner, kantine, byggdrift med mer. Dette er spennende, både for oss og for våre arbeidssøker. 

På våre interne arenaer merker vi den økende smitten i Oslo, samt skjerpede smittevernrutiner ved at flere eksterne  aktiviteter vurderes avlyst. Det samme gjelder interne aktiviteter der flere samles.  Med det sagt er det godt å erfare at vi fortsatt holder koken på tjenester og leveranser, og det er forberedelser mot julebutikk som er hovedfokus på UniFab.

På lageret skal det etter hvert lagres og distribueres 2000 poser med mat og annet til jul, som skal deles ut til forskjellige målgrupper i Oslo. Dette vil vi skrive mer om i de kommende ukene.

Farsdag og smittevern – vi har alt du trenger

Husk at vi selger munnbind som kan vaskes på 60 grader. Disse kommer i størrelsene smapp, medium og large og er sydd i ulike farger og mønstre. 

På søndag er det farsdag – og for dere som ønsker å markere dette har vi flere gode gavetips. Hva med et sitteunderlag av ull, et nytt brilleetui eller litt deilig kaffe? Vi har også nydelig knekkebrød, honning og mer som egner seg for en koselig frokostmarkering. 

Sjekk ut sidene til Håndlag på sosiale medier for å se mer. 

Også denne uken vil vil dele ut ei litta gratulasjon til Bygdø Kongsgård, som ikke nøyde seg med pris i forrige uke. Nå har de dratt i land  Bedriftsutviklingsprisen i landbruket 2020 i Oslo også. Vi heier, og er glad for det gode samarbeidet vi har. 

Til neste uke – ta vare på hverandre!