Unikum

Filminnspilling, jubileum og julegavetips.

For oss er det viktig å gjøre litt stas på de ansatte når merkedagne dukker opp i kalenderen. Denne uken har vi derfor feiret to av våre ansatte med både 40 års-lag og 20 års ansettelse i Unikum. Det ble lavterskel fest, med få personer, god avstand og smittevernvennlig betjening av kake – men fest ble det! Gratulerer og hurra! 

Filminnspilling og Virke-konferansen

Som mange kanskje har sett  på Instagram og Facebook hadde vi denne uken besøk av Einar Tørnquist, med filmteamet fra Playroom Event på slep. De kom for å lage en video som skal presentere varig tilrettelagt arbeid under Virke-konferansen 2021.  Hovedorganisasjonen Virke  har inkludering og varig tilrettelagt arbeid som sitt fokusområde. Filmen som ble filmet hos oss vil bli brukt som introduksjon og underlag for samtale mellom Signo, som på vegne av det offentlige gir tegnspråklige tilbud til døve, hørselshemmede og døvblinde, handikapforbundet og Virke.

Vi er stolte og glade over at det var nettopp Unikum ble valgt som besøks- og innspillings-lokasjon.

Lokale julegavetips

I butikken vår bugner det nå av fine julegavetips, pynt og snacks – alt du trenger for en deilig adventstid. Vi støtter også kampanjene som nå går i sosiale medier om å handle lokalt. Ved å handle hos Håndlag gjør du nettopp det, samtidig som at du bidrar til at våre tiltaksansatte har en meningsfull jobb å gå til. 

Stikk innom for en titt – og hvem vet? Kanskje ender du opp med å beholde denne fine, håndtegnede kalenderes selv?

Takk..

..til alle som handler, bestiller og deler produktene og innholdet vårt. Takk til arbeidsgivere som velger å samarbeide med oss når det kommer til bemanning. Takk til jobbsøkerne våre som virkelig holder koken om dagen.  

Dette skal vi klare – sammen! Ta vare!