Unikum

Vi har ansatt ny jobbveileder, men har du interesse for denne type jobb – send oss gjerne en åpen søknad

pexels-jeshootscom-442574

Stillingen vil starte med jobbveiledning i tiltaket for arbeidsforberedende trening (AFT), men vi søker også deg som kan, og er interessert i å kunne jobbe i tiltaket for varig tilrettelagt arbeid (VTA) også.

Oppstart: Etter avtale

Jobbveiledere hos Unikum er selvstendige, utadvendte og kreative når det gjelder å finne jobbmuligheter. De utviser forståelse for arbeidssøkers utfordringer, og justerer mål og planer deretter. De er utpreget løsningsorientert og har tro på at helseproblemer ikke er til hinder for å være i jobb.

Vi søker deg som vil bistå med å skaffe jobb til personer som av ulike grunner står utenfor arbeidslivet. Du har et sterkt engasjement, evne til å fremheve enkeltpersoners ressurser og motivasjon, samt en god dose pågangsmot.

Som jobbveileder er det din oppgave å identifisere jobbsøkernes interesser, sterke sider, ferdigheter og evner samt matche dem med riktige jobber/arbeidsgivere. Du er forretningsorientert og profesjonell. Du skal dokumentere, rapportere og holde kontakt med NAV – og engasjere og inspirere både jobbsøkere, arbeidsgivere og kolleger i ditt arbeid.

Du har helst 3-årig høyere utdanning og/eller arbeidserfaring fra veiledning/rekruttering/salg. Lang arbeidserfaring eller særlig kunnskap om målgrupper kan veie opp for manglende utdanning.

I tillegg har du god kjennskap til arbeidsmarkedet, særlig regionalt/lokalt arbeidsmarked.

Vi ønsker deg med:

  • Gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner
  • Evne til å administrere og koordinere pågående prosesser
  • Gode forhandlingsevner

Hvis du også er en person med vilje og evne til å oppsøke og utvikle relasjon med arbeidsgivere, har høy grad av gjennomføringsevne og arbeidskapasitet. Ja, da bør du søke hos oss.

Send gjerne oppdatert CV og kortfattet søknad til jobb@unikum.no innen 15 mars.

Spørsmål rundt stillingen kan rettes til HR-leder Martine Rud, martine@unikum.no.

Sjekk gjerne unikum.no for mer informasjon om oss.

Du vil også like

Viktige møter synliggjør Unikums arbeid

Byrådet for arbeid, sosiale tjenester og mangfold Rina Mariann Hansen, og byrådet for næring og eierskap, Victoria Evensen kom sammen med kolleger for å høre hvordan Unikum jobber med grøntsatsing og om Unikums arbeid innenfor arbeidsinkludering.

Unikum har flyttet inn i nye lokaler

Unikum har tatt et stort valg og har flyttet fra 5400 kvm. til under halvparten. Men vi er fortsatt på Grunerløkka og har alle arbeidsstasjoner med. De vil fungere godt på noen færre kvm. også!