Blogg

I et presset arbeidsmarked blir arbeidsinkludering viktigere enn noensinne. ​Hva kan vi gjøre for å sørge for at de som allerede står langt bak nå ikke skyves helt ut av køen?

Bruker du sosiale medier i jobbjakten? Flere og flere arbeidsgivere velger å legge ut sine ledige stillinger andre steder enn på Finn.no - som for eksempel på nettverksplattformen LinkedIn.

"I 2020, en annerledes-tid der det har vært viktig med avstand, er det nærhet vi har blitt opptatt av." Med disse kloke og fine ordene fra vår daglig leder ønsker vi dere en riktig god jul.

Advenststiden er hektisk hos Inukim, med fullt trykk i både nettbutikker og i vår egen butikk, utsendelse av julefruktkurver og aktive jobbsøkere.

Axel gønna på, og nå kommer resultatene!

Pandemi eller ikke - vi feirer våre ansatte på trygt vis, med god avstand og marsipankake.

Siden sist vi delte denne historien har Lone fått møte Dronning Sonja, og forteller at hun fortsatt stortrives med å jobbe på Roseslottet. 

Det har vært en spennende og begivenhetsrik uke på Unikum! Les mer om ny godkjenning som lærebedrift, samarbeid med Statnett og mye mer her.

Et varmere samfunn, forberedelser til julebutikk og godkjent lærebedrift med mer. Sjekk ut ukas nyhetsbrev her.

Butikk-stunt fra Kirkens Bymisjon, besøk av varaordføreren i Oslo og tur til Roseslottet - for en uke dette har vært!

Gjennomgang av EQUASS, julegavepakking og høststemning i butikken - alt i tillegg til økt aktivitet på sosiale medier og på arbeidsgiver-siden.​

Alle har en psykisk helse, og Verdensdagen for psykisk helse er en viktig dag. I år markerer vi dagen digitalt.