Unikum

Jobbfrukt

Et fruktbart samarbeid

Gjennom sitt samarbeid med BAMA leverer Unikum delikate og ukentlige fruktkurver til bedrifter i Oslo-området. Jobbfrukt har siden oppstarten for over 10 år siden, vært en av Unikums største arbeidsarenaer.

Jobbfrukt har dedikerte og motiverte tiltaksmedarbeidere som deltar gjennom hele prosessen – fra mottak av varer, via lagring, pakking og emballering til distribusjon og leveranse til kunden. Det gis god opplæring i alle ledd, og særlig innen hygiene og behandling av matvarer.

Jobbfrukt er en morsom og spennende arbeidsplass, med fokus på et trygt fellesskap og godt lagarbeid. Her får alle medarbeiderne god og tett oppfølging, samt mulighet for å kunne prøve ut flere arbeidsområder.

Våre kunder er både store og små bedrifter, som alle stiller krav til profesjonalitet og kvalitet. På kundelisten står blant annet DNB, Ernst&Young, Sykehuspartnerne, Norgesgruppen med flere. Noen ønsker levering av frukt en gang i uken, noen flere ganger – vi står klare til å svare til kundens behov.

Jobbfukt-kurvene består av fersk, kvalitetsfrukt som leveres i ulike størrelser og innhold. Med mottoet «5 om dagen» – er Jobbfrukt med på å bidra til sunne mellommåltider på kontorene.

Ønsker du å bestille frukt til din arbeidsplass?
Send oss en melding her: