Nytt fra Unikum

Nyhetsbrev uke 16

Vi er endelig tilbake etter påskeferien, og tar opp trådene med ny giv. Som beskrevet i tidligere nyhetsbrev jobber vi daglig med å holde driften i gang, og det produseres i mang en krik og krok her på Unikum.

Jobbfrukt og kyllinger

En ordentlig hyggelig nyhet å starte med er at 15 nye kyllinger har sett dagens lys på Kongsgården. I gartneriet er det også full våronn, og forberedelse til vår og sommer.

En annen fantastisk, og viktig nyhet er at vår Jobbfrukt-avdeling fra mandag 20. april igjen kan levere fruktkurver. Dette betyr ikke bare at våre kunder får fersk, deilig frukt levert på jobb, men også at noen av våre tiltaksansatte kan vende tilbake på jobb - sakte men sikkert. Vi vet at det å ha en jobb å gå til har mye å si for den enkelte, så dette er virkelig strålende nyheter. Mange kunder har allerede bestilt sine kurver, noe som gleder oss stort.

Merk at det ikke er påvist noe som tilsier at det er smitterisiko via mat og matvarer. Vi følger selvsagt myndighetenes anbefalinger i forhold til smittehindrene tiltak, og vi har gode prosedyrer for å sikre at vi gjør det vi kan for å forhindre smitte – alltid.

Ønsker du å bestille frukt? Ta kontakt på jobbfrukt@unikum.no
Som før påske er det full trøkk i nettbutikkene til Kirkens Bymisjon, PopSockets og særlig Oliviers. Transportavdelingen har kjørt Vebjørn Sands bilder opp til Roseslottet, kantinen har bestilt epler og skal i gang med eplemos/eplemost-produksjon. Dette kommer for salg når Roseslottet åpner. Vi har også hatt hyggelig besøk av Magasinet BY fra Kirkens Bymisjon som intervjuet Rune om nettbutikken.

Vi har også hatt møter med Vestre AS om oppstart og arbeid der fra neste uke. Se video nederst i dette innlegget.

Våre jobbkonsulenter bruker dagene på sine respektive hjemmekontor til å skrive rapporter, følge opp arbeidssøkere over telefon og video, ha kontakt med NAV-veiledere og arbeidsgivere. Vi vet også at flere kan rapportere om arbeidssøkere som har kommet ut i både jobb og utdanning den siste tiden. Dette gleder vi oss til å fortelle mer om.

Flere jobbkonsulenter forteller også at de er ute på tur med sine jobbsøkere - selvsagt med forsvarlig korona-avstand. Walk the talk-oppfølging - Unikum-style!

Med det ønsker vi dere en god helg, og ser frem til nye oppdateringer neste uke.