Nytt fra Unikum

Nyhetsbrev uke 17

Ny uke - nye samarbeid, prosjekter og formidlinger

Vi går sammen for mindre matsvinn

Vår kontaktperson hos Matsentralen har fortalt at de lenge hatt et ønske om å kunne nyttiggjøre overskuddsmat i større grad. Dette er fundamentet i det nye samarbeidet, der Unikums sjåfører henter mat hos Matsentralen, før vårt dyktige kjøkkenpersonell produserer retter for enhver smak. Deretter pakkes rettene i porsjonspakker som leveres tilbake til Matsentralen, som igjen distribuerer pakkene ut til virksomheter med behov.

Vi ser frem til å jobbe videre med dette miljø- og samfunnsnyttige prosjektet.

I tillegg er kjøkkenet igang med produksjon av eplemost og eplemos som kommer for salg i Kirkens Bymisjon sin nettbutikk. Vi anbefaler å følge med, og sørge for å handle en flaske eller sju så fort disse er klare - bedre eplemos og -most skal du lete lenge etter.

UniTransport - klare for oppdrag!

Denne uken hadde transportavdelingen blant annet jobben med å frakte en vintage benk i smijern fra Oslo til Asker. Kunden forteller om effektiv og nøyaktig levering, og at det er ekstra hyggelig når sjåføren har tid til en liten prat (og kosestund med hunden).

Transportavdelingen i Unikum tar på seg de fleste typer transportoppdrag, både for private og bedriftskunder. Våre transportmedarbeidere har stort fokus på kundeservice, sikkerhet og punktlighet. Du kan være trygg på at varen kommer frem til avtalt tid, og blir levert med et smil. En ekstra bonus er våre konkurransedyktige priser, og at varene leveres i og med el-bil.

For bestilling av transporttjenester, ta kontakt på transport@unikum.no.

Aktivitet i ulike avdelinger

Nå som flere kunder har gjenopptatt sine Jobbfrukt-bestillinger har vi også noen av våre tiltaksansatte tilbake på jobb. Det er fint å ha litt mer aktivitet på huset, og vi gleder oss til enda flere kan komme tilbake på jobb!

Våre jobbkonsulenter står fortsatt på for sine arbeidssøkere. Vi kan med glede fortelle hele 3 av våre arbeidssøkere i forrige uke ble avsluttet i sine tiltak da de har fått jobb. Vi GRATULERER!

Det er i tillegg flere arbeidssøkere som har spennende jobber på trappene, som har fått gode resultater på sine eksamener og ellers er i spennende prosesser. Det er også spennende at den andre puljen med jobbkonsulenter og -spesialister nå er igang med sertifisering i Jobbmatch metode. Sertifiseringen gjøres over tid, med kurs og moduler som alle må gjennom. Underveis jobbes det med ulike oppgaver. Avslutningsvis gis det en case, som skal løses gjennom å holde en presentasjon for kursleder.

Det er fint å se hvordan alle ikke bare løser sine caser, men også at presentasjoner holdes digitalt. Det viser at vi er en bedrift som tilpasser seg denne annerledestiden, og som aktivt bruker digitale løsninger i hverdagen.

Vi ønsker alle lykke til med sin sertifisering!