Nytt fra Unikum

Nyhetsbrev uke 18

En kort uke er også en uke.

Vi rakk såvidt å starte uken, for det er tid for (lang)helg. Det tar vi som et sunnhetstegn, og vitner om at vi har hektiske dager og godt med aktivitet.

Denne uken har jobbkonsulentene fortsatt med sine presentasjoner i Jobbmatch metode, og tilbakemeldingene er strålende! Bra jobba!

Bestillingene til Jobbfrukt øker jevnt og trutt, og vi ser frem til å sende ut fruktkurver til enda flere kunder i tiden som kommer. Sesongens samarbeid med Vestre AS er godt igang, og det er høyt trykk i nettbutikkene.

Som vi har vist og fortalt om både på Facebook og Instagram er vårt pilotprosjekt/samarbeid med Matsentralen inne i sin andre uke, og den første store leveransen er gjennomført.

En skikkelig strålende nyhet er at vår butikk Håndlag endelig kan åpne dørene igjen. Det vil bli noe reduserte åpningstider, men vi gleder oss til å se deg i butikken. Se nederst i innlegget for link til Håndlag sin Facebook-side.

Det skjer alt i alt mye på våre sosiale medier for tiden, noe vi syns er både nyttig og morsomt. Denne uken har vi blant annet hatt spørsmålsrude om CV og søknad. Denne ble gjennomført på Instagram story, og blir liggende på vår profil under høydepunkter. Link til profilen ser du nedenfor.

Vi ønsker dere alle en god langhelg.
Ta vare på deg selv og dine nærmeste, og fortsett å vaske hendene.
Hilsen alle oss i Unikum.