Nytt fra Unikum

Nyhetsbrev uke 19

Flere ut i arbeid og utdanning, samtaler med Kavlifondet og lisensiering for jobbkonsulenter og -spesialister. For en uke!

I dag, fredag, er det 75 år siden frigjøringen fra tyskerne og til freden kom til Norge. I kveld tennes lysene på Roseslottet, med livesending tilgjengelig for alle. Lysene på de store installasjonene vil bli tent én for én – til man kan se hele Roseslottet lyse i gull over Oslo. Vi skal sitte klare, og vi håper du vil dele denne opplevelsen med oss. Sjekk ut Roseslottet sine sider for mer informasjon. Link nederst i innlegget.

Vårt kjøkken har produsert eplemost som skal selges i butikken på Roseslottet, og vi gleder oss til vi kan besøke kunstinstallasjonen. Etikettene på disse er signert av kunstnerne Vebjørn og Eiumund Sand.

Gratulerer, nye varer og takk!

Nå er den andre puljen med jobbkonsulenter og -spesialister i AFT-avdelingen gjennom sin sertifisering i JobbMatch metode. I en spesiell tid, uten mulighet til å holde den avsluttende delen av kurset på Unikum, har kursholder Ellen Mossin Olesen guidet alle igjennom et alternativt opplegg med digital presentasjon. Hun skryter av at alle kursdeltagerne har gjennomført oppdraget helt strålende, og alle har bestått med glans. Denne kompetansehevningen vil komme våre arbeidssøkere til gode ved at vi er styrket i vårt markedsarbeid/samarbeid med arbeidsgivere, og dermed kan gi enda flere muligheten til å komme ut i jobb.

Denne uken har vi endelig hatt gleden av å kunne åpne butikken vår, Håndlag, igjen. Med både nye varer og nye designprodukter skjønner vi godt at kundene er glade for mulighetene til å stikke innom oss igjen.

Vi har også fått hyggelig omtale i sak skrevet på Kavlifondets side, om pilotprosjektet vårt med Matsentralen. Link til saken ligger nederst i innlegget.

Som om ikke dette var nok kan teamene som jobber med deltakere i AFT-tiltak fortelle om flere formidlinger ut i jobb og/eller utdanning i uken som har gått. Vi vet også om flere som har hatt både første- og andregangsintervju i løpet av uken. Dette er ikke annet enn helt rått, og vi gratulerer! Vi opplever at arbeidslivet, og arbeidsgivere har behov for gode og trygge ansettelser, og er glad for at flere ønsker å samarbeide med oss når det kommer til bemanning.

På Unikum lever vi ikke etter janteloven, så helt avslutningsvis vil vi benytte anledningen til å skryte av alle våre ansatte, og den innsatsen de legger inn i denne annerledestiden. VI er stolte, ydmyke og imponerte over hver eneste en. TAKK!