Nytt fra Unikum

Nyhetsbrev uke 20

Endelig åpnes det for mer arbeidsrettet aktivitet!

Denne uken har vi fått gode nyheter og oppdateringer fra Arbeidsdirektoratet om aktivitet som våre arbeidssøkere og tiltaksansatte igjen kan delta i.

Vi kan blant annet, og så langt smitteverntiltak overholdes, sette i gang arbeidstrening og jobbsmak hos våre eksterne samarbeidspartnere i næringslivet – noe både vi, jobbsøkere og arbeidsgivere er veldig glade for.

Denne uken kom BY-magasinet som vår eminente nettbutikk-veteran, Rune, er blitt intervjuet til. Over en dobbeltside kan du lese om at det er travle tider i nettbutikken til Kirkens Bymisjon, og særlig nå når mange er hjemme handles det mye på nett. Rune forteller til magasinet at det han trives best med i jobben er at det er mange utfordringer, og noe nytt hver dag. Også Jobbfrukt og det vi gjør for å hindre matsvinn nevnes i artikkelen. Takk til BY for finfin sak, og til Rune for å stille opp som Unikums ansikt utad.
Som vi viste frem på Facebook har vi denne uken inngått et svært nyttig samarbeid med Empakk AS. Vi er så heldige at vi har fått låne en pakkemaskin, som gjør at pakkelinjen vår for Matsentralen kan bli enda mer effektiv. 4 og 4 porsjoner vakuumpakkes av gangen, og får dermed lenger holdbarhet – som igjen bidrar til å redusere matsvinnet ytterligere. Disse samarbeidene er gull verdt – takk!

Også trykkeriet vårt, UniTrykk, er i vinden om dagen. Sjekk ut den lille videosnutten delt på Facebook, og ta kontakt dersom du har behov for trykksaker.

Har du forresten fått med deg saken om vår samarbeidspartner BRIGHT Products AS? Sjekk lenke nederst i saken.

Vi ønsker alle en fin helg, og en trygg og god feiring av nasjonaldagen. Ta vare på hverandre!